Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Fagerhults AIK A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Fagerhults AIK
Fotboll
A-lag Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Fågelfors IF 3 2 1 0 7
2 Fagerhults AIK 3 1 1 1 4
3 Farstorps IK 3 1 1 1 4
4 Österkorsberga IF 3 0 1 2 1

Match

Fagerhults AIK

1 - 1
Sparbanksvallen
4 april 2010
18:30

Fågelfors IF

Referat

Referat: Fagerhults AIK - Fågelfors IF

Chansen till avancemang försvann men vad gör det, vi är med för att få träningsmatcher.
Ett oavgjort resultat mot ett hårdsatsande FIF är helt klart godkänt och vi har mycket att ta med oss ifrån denna match!
Alla lagdelar fungerar helt klockrent.
Backlinjen faller o minskar ytorna och mittmitten stänger till och håller bra snack. kanterna skapar otroliga ytor genopm fina löpningar, toppspelaren visar klass och håller i boll fint. Till sist en storspelande målvakt som räddar en straff bortalaget fick lite väl enkelt.
Inget negativt tjafs alla hjälper varandra och då visar vi styrka, det är okej att misslyckas med vissa saker, det är viktigt att iaf känna att man får och därmed våga utmana.
Efter 0-0 i halvtid får vi ganska tidigt 1-0 i baken, här visar vi för en gångs skull inga hängande huvud utan kämpar oss tillbaka in i matchen och får även utdelning genom vårat utlandsproffs Hellgren framjobbad av åstrand. Kul för båda.
Matchen jämn över 90 minuter och båda lagen har några fina lägen med ribbträffar och svettiga målvaktsräddningar som håller siffrorna till 1-1.
Som sagt jag framhåller Mirre lite i målet men tycker att precis alla gör en gedigen insats, inhopparna visar att det inte finns någon given startelva utan här gäller det att träna till sig positionerna!
Vi visar mot FIF att konditionen är guld värd sista 20 där är vi starka och plus det en bred stabil trupp.
På lördag gästar vi Österkorsberga i Lindshammar på riktigt gräs innan det bär av till träningslägret, vi saknar några namn till detta så glöm inte senast på torsdag att anmäla er för sen är det tyvärr försent..
Ses på tisdag grabbar och än en gång tack för en rolig och givande match även om både räkan och jag blev halvt om halvt ihjälsparkade, derby är derby särskilt mot Högsby... Sorry FIF!

//Fronta
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Andreas Front 1 0 0 0 0 0
Kalle Malmström 1 0 0 0 0 0
Tommy Israelsson 1 0 0 0 0 0
Viktor Axelsson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng